Tænk med hjertet

Sælg_dit_hus

- det gør vi!


Som 100% uafhængig ejendomsmægler har vi ingen afgifter og gebyrer til banker eller kæder med overordnet ejerskab. Vi har ej heller restriktioner på sagsgang, markedsføring mv. Vi bestemmer selv, og vi vil gerne gøre en forskel.


Vi donerer derfor fast 5% af vores omsætning til en god sag - Røde Kors, Kræftens Bekæmpelse eller Verdens Naturfonden.


Som kunde vælger du, hvilken af de tre organisationer beløbet skal gå til. Når din bolig er solgt, vil beløbet fra netop dit salg fremgå i de endelige papirer mærket til din valgte organisation.


Beløbet afregnes ubeskåret til din valgte organisation. Vi afregner halvårligt - i juni og december. Du kan følge med på vores facebook og instagram side, hvor de samlede donationer offentliggøres.


Læs mere om den enkelte organisation ved at trykke på logoerne. 


Ønsker du ikke at vælge mellem de tre organisationer, kan du lade os vælge. Vi fordeler herefter de ikke-mærkede beløb ligeligt mellem de tre organistationer.

Fokus på socialt ansvar

Røde Kors

Røde Kors Røde Kors har gennem sin 150 år lange historie bygget på samme idé. De støtter mennesker i nød uden at skele til nationalitet, etnicitet eller religion. 

Når Røde Kors modtager 100 kr. fordeles de således: 53 kr. til katastrofer, nødhjælp, udvikling og katastrofeforebyggelse, 13 kr. til genbrugsaktiviteter, 9 kr. til hjælpearbejde i Danmark, 6 kr. til administration, 10 kr. til at samle flere penge ind, førstehjælp, information og øvrige udgifter, 9 kr. overføres til næste år.

Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse

Kræftens bekæmpelse uddeler hvert år flere 100 mio. kr. til kræftforskning.

Når Kræftens Bekæmpelse modtager 100 kr., bliver 60 kr. brugt til kræftforskning, 20 kr. bruges til patientstøtte, 14 kr. sættes af til forebyggelse og 6 kr. går til administration.

Med en donation til Kræftens Bekæmpelse kan 3 områder støttes: Brystkræft, Prostatakræft samt Børn & Unge.


Sæt til salg


Verdens Naturfonden

Verdens Naturfonden
Verdens unikke naturområder og dyrearter er hårdt pressede. WWF arbejder for en bæredygtig fremtid, hvor mennesket lever i harmoni med naturen.

Når WWF modtager 100 kr., går 75 kr. til selve indsatsen i området. 8 kr. går til støttefunktioner, 4 kr. til et sted for WWF at bo, 12 kr. til at oplyse samt få flere støtter og dermed flere penge til at gøre godt med derude, og sidst med ikke mindst, spares 1 kr. op til regnvejrsdage.

Ønsker du ikke at vælge?

Ønsker du ikke at vælge?
Ønsker du ikke at vælge mellem de tre organisationer, kan du lade os vælge for dig. Vi vil fordele de ikke-mærkede beløb ligeligt, så de 5% fra din handel støtter dem alle tre.