DET HANDLER OM TILLID

Hos Fokusmæglerne har vi hjertet med i alt hvad vi gør, også når vi vælger samarbejdspartnere.

Det er derfor utrolig vigtigt, at vores samarbejdspartnere også brænder for deres fag og sætter en ære i at være omgivet af glade og tilfredse kunder. Det handler om tillid, og oplevelsen du får hos vores samarbejdspartnere, skal være helt i top.

Vi har gennem mange år i branchen nøje udvalgt og holdt fast i dem, vi selv har tillid til og trygt kan henvise dig til, køber som sælger.

FAGLIG ORGANISATIONER OG SAMARBEJDSPARTNERE

Faglige organisationer, DE og DSE:
Virksomheden og de ansatte ejendomsmæglerne i virksomheden er medlem af brancheorganisationen DE - Dansk Ejendomsmæglerforening - www.de.dk

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk

Forsikring:
Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring på kr. 3.000.000,- og garantistillelse på kr. 2.000.000,- hos Tryg Forsikring, jfr. bekendtgørelse nr. 164 af 22. februar 2007 via Forsikring A/S, Forsikringsgade 1, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70707070, www.forsikring.dk.
Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Vi har valgt samarbejde med:  

Bolig foto og Boligstyling ved Bussybees:
Birgitte Vosper er en haj til det med indretning og optimering af boligens m2. Hun er simpelthen så dygtig. Hendes mand Jason er den bedste fotograf der findes - synes vi - og derfor har vi valgt at have dem med på holdet. Det giver dig den bedst mulige præsentation af dit hjem, samt muligheden for få stylet dit hjem i forbindelse med salg. Der er flere muligheder for boligstyling - alt fra en let fotostyling til en fuld makeover - så ring endelig til hende og hør nærmere på: 5350 2890, eller se mere på http://busybees.dk/

Designkunst:
Fordi det ikke kun er hjemmet indenfor dets 4 vægge, men også dit lokalområde, som betyder noget for dit boligsalg, har vi allieret os med et par lokale gutter, som med deres kreative hoveder formår at fremhæve Københavns mange spændende kvarterer på en ny måde.
De siger selv:
"De fleste mennesker er stolte over deres hjem og hvor de bor. Så hvorfor ikke få nærmiljøet med ind i hjemmet? Designkunst er en mindre grafisk virksomhed, som laver fortolkninger af byer og bydele. Målet er at indfange stemningen som beboerne oplever i området. illustrationerne indeholder både små og store kendetegn og fås som enkeltmotiver eller billedserier."
Du kan se mere på http://www.designkunst.dk/

Ejendomsmægleren.dk
For at det ikke skal blive helt ensomt som 100% uafhængig, har vi valgt at indgå et samarbejde med Ejendomsmægleren.dk. Det er et stort indkøbsfælleskab, hvor der kan drages gode fordele for os og dermed også vores kunder. Se mere eller bliv en del af det på:
http://ejendomsmaeglerne.dk/

Har du brug for advokatbistand i forbindelse med en bolighandel, så sig endelig til.