Bestil salgsvurdering

ET BOLIGSALG MED FOKUSMÆGLERNE

Hos Fokusmæglerne er en bolighandel ikke bare en bolighandel.

Vi tager udgangspunkt i boligmarkedet, din bolig og dine ønsker. Målet er at du er glad og tilfreds som kunde, hvorfor nøgleordene i en god bolighandel for os er engagement, tryghed og troværdighed. Det er vigtigt, at du er tryg og stoler på de valg vi træffer undervejs. Vi forventningsafstemmer derfor altid når vi ser din bolig første gang. Vi tror på, at et godt forhold mellem sælger og ejendomsmægler er fundamentet for at få en god handel, hvor alle ender mødes.

 

LAD OS HJÆLPE DIG BEDST MULIGT FRA TANKE TIL SOLGT

Måske har du flyttet mange gange før. Måske har du ikke. For nogle betyder en flytning store, til tider uoverskuelige ændringer i hverdagen. For andre er det begyndelsen på nye og bedre tider.

Og så er der alle dem i midten.

Uanset hvad, er det at lade sin bolig skifte hænder ikke noget man bare gør. Hos Fokusmæglerne brænder vi for, at tage dig bedst muligt fra tanke til solgt. Som fagkyndige har vi kendskab til boligmarkedet og lokalområdet, og vi tager os af alt det formelle. Vi tager dig i hånden og sparre med dig, når du gerne vil sælge din bolig.

  • Er det nu du skal sælge, eller kan du opnå en bedre pris ved at vente lidt?
  • Hvad skal der evt. til for at optimere din bolighandel?
  • Hvilket købersegment henvender din bolig sig til og i hvilken retning skal der markedsføres?

I København kender vi svarene, som er vigtige for, at køberen vælger netop din bolig.

Vi er en 100% uafhængig ejendomsmægler. Derfor har vi friheden til at lave skræddersyede løsninger, som passer til netop dig og din bolig. Vi garanterer dig et anderledes møde med mæglerbranchen.

Kontakt os til en uforpligtende snak, hvis du går med tanker om at rykke videre i livet.

Vi har fokus på dig!

 

Læs mere Læs mindre

BESTIL GRATIS SALGSVURDERING

Bestil salgsvurdering