Skal vi hjælpe dig med at købe?

Uanset om det er første, anden eller tiende gang du skal købe bolig, er det altafgørende med den rette rådgivning. 


Med os som køberrådgiver får du større tryghed, da vi kender markedet og lokalområdet. Vi er dagligt ude i marken og ved, hvad der rører sig. Vi yder professionel rådgivning i forhold til dine ønsker og forventninger til boligen, og vi ser på den enkelte bolig med det trænede øje. 

- Vi kan hjælpe med at søge efter boligen
- Vi tager med på fremvisning af boligen
- Vi går op i alle detaljer, omsættelighed og eventuelle faldgruber
- Vi forhandler pris med sælger/sælgers ejendomsmægler
- Vi gennemgår ALLE handlens dokumenter, inkl.købsaftalen
- Vi bistår med udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse

Vi er med hele vejen!


Skal du købe andelslejlighed:
Ved køb af andel, er det i første omgang foreningens økonomi, der skal kigges på. Du kan ikke bare sammenligne andelslejligheder på m2 priser og beliggenhed. Det er foreningens økonomi og husets tilstand, som bestemmer prisniveauet. På andelslejligheder laves der en vurderingsrapport og på nogle også el- og vvs tjek. Her får du som køber et overblik over lejlighedens tilstand og de eventuelle forbedringer, du køber med. 
Vi tilbyder at få lavet en økonomisk rapport med fuld gennemskuelighed og rating-barometer med kategori grøn, gul eller rød alt efter sundhed i foreningen. Ligeledes fremgår det af rapporten, hvad du som køber kan forvente af udgiftsændringer i de kommende år.
Kr. 6.000,-


Skal du købe ejerlejlighed:
En ejerlejlighed kan man nemt sammenligne med lignende boliger i området på m2 pris, beliggenhed osv., men det er også afgørende, om foreningen er velfungerende. Har de passet på deres ejendom, eller er der store renoveringer på vej - og er der penge til det, eller er der ekstra udgifter på vej til dig som køber?
På ejerlejligheder laves der ikke tilstandsrapport og elrapport, så du har selv et ansvar for at opdage de synlige fejl og mangler samt huske at stille de rigtige spørgsmål om boligens tilstand. De fleste boliger sælges "som beset". Der kan derfor være fejl og mangler, som først opdages efter du er flyttet ind. Med os på sidelinien når boligen og alle handles dokumenter gåes igennem, er du sikker på at få alle svarene.
Kr. 7.000,-


Skal du købe hus / rækkehus:
Huse sælges med tilstandsrapport, elrapport og energimærke, så her har du som køber en sikkerhed for, at ejendommen er gennemgået af en fagkyndig. Dog anbefales det altid at få et ekstra tjek fra egen byggesagkyndig. 
Vi gennemgår rapporterne og indhenter tilbud på evt. udbedring af K´er. Vi kigger på dine muligheder for ejerskifte- og husforsikring. Jordforurening også et yderst relevant emne, som ikke må overses. Vi har det hele med i vores forhandling og opnår altid de bedste vilkår for dig.
Kr. 9.000,- + evt. udgift til egen byggesagkyndig
De anførte priser er faste og inkl. moms. Såfremt handlen ikke gennemføres, opkræves intet honorar.

Køberrådgivning

Jeg vil gerne bestille en køberrådgivning fra Fokusmæglerne ApS