Bestil salgsvurdering

HVEM ER VI?

Fokusmæglerne er grundlagt af os, Cecilie Stonor og Katrine Schmidt.

Vi er begge uddannede ejendomsmæglere i Storkøbenhavn og har tilsammen mere end 15 års erfaring i branchen. Vi har et helt særligt kendskab til Amager, hvor vi kender selv den mindste stikvej.

Bolighandler er aldrig ens, og derfor kører vi aldrig en handel hjem på rutinen. Vi sætter en ære i at være der 100% for dig gennem hele forløbet.

Hos Fokusmæglerne står vi ikke kun klar med en konkurrencedygtig pris. Vi gennemgår også alle tænkelige detaljer i handlen, og vi gør en dyd ud af at sætte os ind i lige netop din situation. Vi er kendt for at sige tingene, som de er, og hos os får du altid ærlig og professionel rådgivning.

Vi ved, hvor personlig en bolighandel er. Derfor gør vi os umage for, at du får en god oplevelse som kunde hos os. Det handler om tillid, og hos Fokusmæglerne er du og din bolig altid i fokus fra første til sidste håndtryk.

Som 100% uafhængig ejendomsmægler har vi mulighed for at gøre en forskel. Vi donerer derfor fast 5% af vores omsætning til en god sag - Røde Kors, Kræftens Bekæmpelse eller Verdens Naturfonden. Du som kunde vælger hvilken organisation, du ønsker at støtte, og sammen har vi fokus på socialt ansvar.

Fokusmæglerne - vælg med hjertet, det gør vi!

VISION

Hos Fokusmæglerne er budskabet ganske klart. Vi brænder for vores fag, vi glæder os til at møde dig med en anderledes tilgang til bolighandel og vi er stolte af, at vi sammen har fokus på social ansvarlighed!

Vi ønsker at være førstevalget af ejendomsmægler på Amager, at du som kunde mærker den personlighed, vi tager med i enhver handel, og at vi sammen kan være med til at gøre en forskel.

Vælg med hjertet - det gør vi!