Lyneborggade 3, st. tv. 2300 København S

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

 
Drømmer du om en fantastisk beliggenhed, flotte originale plankegulve, smuk velbevaret stuk, fyldningsdøre, stort badeværelse og en delevenlighed i top? Så kig med her. Denne høje stuelejlighed på Lyneborggade 3, st. tv. som er fordelt på 54 veludnyttede kvadratmeter, venter nu på sin nye ejer og besidder alle overstående informationer. Beliggenheden er helt i top - ja den fås næsten ikke bedre. Transport i form af metro og bus, Amagerbrocenteret, strøg og caféliv er alle inde for en radius af 500 meter. Ønsker du at give stranden et visit eller indre by, så er det op på cyklen i 5-10 minutter. Boligen befinder sig i en flot klassisk rødstensejendom som fremstår indbydende og velholdt med den helt rigtige Amagerbro-charme.
 
Indenfor byder fordelingsentréen dig velkommen. Herfra er der adgang til alle boligens rum og værelser. Et stort køkken hvor pladsen er udnyttet til fulde, med hyggelige og kreative løsninger, god bord- og skabsplads, samt gaskomfur, emhætte, bordopvasker og køle/fryseskab. Dertil stort skønt vindue, som giver et dejligt lysindfald og hvor udsigten af den flotte stenbelagte gård kan nydes. Videre fører entréen dig til den rummelige og lyse stue med plads til både sofa- og spisearrangement. Stuen har fine detaljer som stuk og integreret bogreol i den gamle døråbning og igen et dejligt lysindfald fra de store vinduer. Dernæst boligens soveværelse som ligeledes er rummelig og har plads til alt et soveværelse bør indeholde og mere til. Placeringen af værelset mod gården sikrer en rolig og stille nat, til trods for den yderst centrale beliggenhed. Sidst, men absolut ikke mindst, en balsal af et badeværelse. Her er god plads samt vindue, som både giver godt lys og mulighed for god udluftning. På badeværelset er der ydermere installeret en smart kombimaskine, som naturligvis medfølger i handlen.
 
Til lejligheden er der brugsret til et stort kælderrum på 6-8 m2, adgang til stort gårdmiljø med borde og bænke samt cykelskur. Boligen har med sit flotte energimærke lave forbrug- og ejerudgifter som inkluderer internet, og så er både husdyr, forældrekøb og udlejning tilladt. Vi glæder os til at byde jer indenfor på Lyneborggade.

- Læs mere -
  • Book en fremvisning

  • Bestil salgsmateriale

  • Ring mig op

  • Fra tanke til SOLGT!
    - Skal du også sælge?

    Bestil salgsvurdering