Amagerbrogade 127, 4. th. 2300 København S

Herskabelig 4V med central beliggenhed og med udsigt over Eberts Villaby!  

 
Denne eftertragtede beliggenhed byder på et hav af dejlige muligheder. Her er bl.a. vinbar, caféer, specialbutikker, lagkagehuset, sushi restauranter, stenovnspizzaria og meget mere, kun få meter fra hoveddøren. Dertil er både Amagerbro- og Lergravsparken metrostation indenfor 10 min. gang fra lejligheden. Busforbindelser, indkøbsmulighed, Amager Strandpark, daginstitutioner er også at finde inden for kort afstand. Beliggenheden bliver ikke meget bedre!  
 
Du bydes indenfor i en god fordelingsentré hvor her er plads til både sko- og overtøj. Herfra er der direkte adgang til det flotte og tidløse IKEA køkken, med sine romantiske detaljer. Bordpladen er prydet af små hvide klinker alt imens lyset virkelig kommer til sin ret fra det store vinduesparti. Her er godt med både bord- og skabsplads, og her er også installeret vaskemaskine, opvaskemaskine køle/fryseskab og gaskomfur, som alle medfølger.  
 
Boligens hjerterum er de to store herskabelige stuer, som ligger i åben forbindelse til hinanden. Her er mulighed for at sætte franske døre i eller lave en flot New Yorker glasdør, så det flotte lysindfald stadig kan nydes, hvis man ønsker en mere klassisk opdeling. Stuerne er meget rumlige og har god plads til hhv. sofa og spisearrangement samt hyggekroge. Her bliver vi nødt til at nævne den helt fantastiske og frie spektakulære udsigt over byens tage, hvor den smukkeste solnedgang kan nydes.  
 
I soveværelset er det masser af plads til dobbeltseng, skabsvæg og endda en kontorplads. Derudover findes der et mindre værelse, som fungerer perfekt til børneværelse, kontor eller et luksus walk-in-closet. I alt har boligen altså fire gode værelser, som kan fungere lige som ønsket.  
 
Dernæst et rigtigt fint badeværelse, der her i 2021 har fået en stor opgradering. Her er både blevet slebet terrazzogulv, udskiftet toilet til IFÖ Spira og der er kommet en ny håndvask samt armatur. Sidst men ikke mindst er faldstammerne netop skiftet af ejerforeningen.  
 
Hele lejligheden emmer af herskabelige detaljer! Meget smuk stuk, gamle fyldningsdøre, flotte originale ludbehandlede plankegulve, unik loftshøjde samt høje paneler i karnappen. Ejendommen som er opført i 1904 er en flot og velholdt rødstensejendom med en aktiv bestyrelse. Her er brugsret til en grøn hyggelig gård, samt cykel/barnevognsskur. Forældrekøb, udlejning og husdyr er alle tilladte. Vi glæder os til at byde jer velkommen!

- Læs mere -
  • Book en fremvisning

  • Bestil salgsmateriale

  • Ring mig op

  • Fra tanke til SOLGT!
    - Skal du også sælge?

    Bestil salgsvurdering