Øresundsvej 55A, 1. 2300 København S

Unik og sjældent udbudt 4V ejerlejlighed tæt på Amager Strandpark

 
Er du til en lys, moderne og total indflytningsklar lejlighed, med stor altan og fantastisk fri udsigt, så kig med her!  
 
Vi har nemlig nu den udsøgte fornøjelse af at kunne byde jer velkommen indenfor, i denne fantastiske og gennemrenoveret lejlighed, beliggende på centrale Øresundsvej. Lejligheden befinder sig kun et stenkast fra hverdagens fornødenheder, Lergravsparkens grønne dejlige park og metrostation, et utal af busforbindelser, daginstitutioner og legepladser samt Amagerbrogade med alle dens specialbutikker og som nævnt - den fantastisk Amager Strandpark. 
 
Lejligheden som byder på hele fire værelser fordelt på 120 m2, er blevet gennemrenoveret i 2018. Den har foruden de meget flotte og lyse plankegulve, fået helt nyt og lækkert stort køkken/alrum med hvide grebsfrie låger og ALT i Siemens hårde hvidevarer. Køkkenet har et helt fantastiske lysindfald, fra de store vinduespartier, og er indrettet med rigtig meget bord- og skabsplads. Her er også rigeligt med god plads, til at holde festligheder for de større selskaber!
 
I forlængelse af det flotte spisekøkken åbner de charmende franske glasdøre op til den hyggelige og rummelige tv-stue. Her er mere end rigeligt plads til store sofaarrangement og hyggelige læsekroge. Lejligheden har desuden et unikt badeværelse, med flotte lysegrå fliser af granit, en dobbelt bruser i brusenichen og intet mindre end to vinduer, gulvvarme og vaskesøjle med gennemgående Siemens hårde hvidevarer i form af vaskemaskine og tørretumbler. 
 
Alle soveværelser vender ud mod gården og to af værelserne har tilmed adgang til den store altan, hvor et utal af timer kan bruges i solens stråler og den frie udsigt kan nydes. Disse to værelser er regulære og perfekte til kontor el. børneværelse, hvor imod det sidste og store kvadratiske rum er det oplagte forældresoveværelse, med masser af plads til både dobbeltseng, stort klædeskab og endda en kontorplads.
 
Ejendommen er delt op i tre ejerlejligheder og de deler den nydelige og grønne gård, som er slået sammen med de andre ejendomme. Udover denne fantastiske lejlighed, får I brugsret til 15 m2 tinglyst kælderrum. Udlejning og husdyr er tilladt.
 
Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor.

- Læs mere -
  • Book en fremvisning

  • Bestil salgsmateriale

  • Ring mig op

  • Fra tanke til SOLGT!
    - Skal du også sælge?

    Bestil salgsvurdering