Elbagade 19, 3. tv. 2300 København S

Hyggelig og delevenlig 2 vær. med central beliggenhed! 

 
Velkommen indenfor i de bedst udnyttede 58 m2 vi længe har set. Denne lejlighed har det hele og de to næsten lige store værelser, gør lejligheden yderst delevenlig og til det oplagte forældrekøb. Dertil vil den gode planløsning fungere perfekt til parret, der er vild med en central beliggenhed og en rummelighed ud over det sædvanlige.   
 
Boligen er at finde i et yderst spændende område, som byder på både byliv og dejligt grønt at kigge på. Elbagade en fredelig vej beliggende mellem Kastrupvej og Amagerbrogade og er derved trukket tilbage fra meget trafik. Med den flotte grønne park mellem bygningerne, er her rart og roligt, men du er stadig midt i byen. Du kommer samtidig hurtigt til både indkøb, offentlig transport, div. specialbutikker og Amager Strandpark og Metroen.  
 
Du træder direkte end i en fin fordelingsentré med adgang til et super flot og moderne køkken med både kombimaskine, gaskomfur og køle/fryseskab. Køkkenet er stilrent og har masser af både skab- og bordplads. Et fint og godt udnyttet flise badeværelse med mulighed for god opbevaringsplads og sidst to dejlige værelser, som kan bruges til hhv. stue og soveværelse, eller deles af studiekammeraterne.   
 
Lejligheden er indflytningsklar med flotte lyse plangulve og kan overtages meget hurtigt! Fra tredje sal kommer et fantastisk lysindfald virkelig til sin ret, og vil du nyde solen på bedste vis.  
 
Sund og aktiv ejerforening, med den hyggeligste og nydelige grønne gård, der har masser af borde og bænke hvor venners selskab også nydes til et måltid mad over grillen.  Ejendommen som er fra 1932 er velholdt og løbende renoveret, bl.a. blev taget skiftet i 2008/2009. Her er udover den fantastisk gård, brugsret til kælderrum, cykelkælder og tørrerum.  
 
Forældrekøb og udlejning er tilladt, så tøv ikke for længe med at bestille en fremvisning. Vi glæder os til at byde dig velkommen til denne flotte bolig på Elbagade 19, 3. tv.

- Læs mere -