Sundholmsvej 109, 1. th. 2300 København S

Indflytningsklar 2V med to altaner, flot nyere køkken og rummeligt badeværelse med stort vindue. 
Ønsker du at bo centralt med flotte plankegulve, unik lofthøjde og intet mindre end to altaner? Så kig med her.

 
På Sundholmsvej 109, 1. th. har vi nu fornøjelsen af at byde jer velkommen indenfor i en sjældent udbudt 2V lejlighed fordelt på hele 68 kvadratmeter. Lejlighedens planløsning er yderst ideel for parret, der kompromisløst ønsker sig rigtig god plads og rummelighed, eller det oplagte forældrekøb hvor to store værelser er klar til at danne rammerne for de heldige studerende.
 
Lejligheden byder dig velkommen med en rummelig fordelingsentré, hvorfra du har adgang til alle lejlighedens rum og værelser. Entréen har mere end rigelig opbevaringsplads både i gangarealet, men i den grad også i det dybe entréskab, der kan rumme mere end blot overtøj. Til højre er der adgang til det flotte og store klinkebelagte badeværelse med separat bruseniche, vindue, vaskemaskine og nyere bademøbler. Dernæst byder det flotte køkken, som blev etableret i 2018, på en masse muligheder for kulinariske oplevelser. Her er, udover den gode bord- og skabsplads, alt i hårde hvidevarer som inkluderer en integreret opvaskemaskine samt udgang til en fin størrelse altan med affaldsskakt - det bliver altså hverken bedre eller nemmere!
 
Sidst, men ikke mindst, to rigtig gode værelser, der kan bruges som ønsket. God størrelse stue med plads til både spise- og sofaarrangement, en fin karnap og adgang til endnu en god størrelse altan. Soveværelset er, som resten af lejligheden, yderst rummeligt og kan rumme alt fra en stor dobbeltseng til hel skabsvæg, kontorplads og mere til. Fuldstændig indflytningsklar!
 
Lejligheden befinder sig i kort afstand til et hav af dejlige grønne parker, Amager strandpark, Islands Brygge og Universitetet. Amagerbro metrostation er blot 800 meter fra adressen, og så er der kun få meter til busforbindelser, flere indkøbsmuligheder og skønne Amagerbrogades mange butikker og restauranter. Det bliver ikke mere centralt! Ejendommen har et rigtig fint lukket og grønt gårdmiljø med plads til en masse udendørs hygge. Dertil er der barnevognsskur og et fællesrum i kælderen, som kan bruges til eksempelvis værkstedsarbejde. Lejligheden har derudover adgang til disponibelt kælderrum, og så er både forældrekøb, udlejning og mindre husdyr tilladt.

- Læs mere -
  • Book en fremvisning

  • Bestil salgsmateriale

  • Ring mig op

  • Fra tanke til SOLGT!
    - Skal du også sælge?

    Bestil salgsvurdering