Ny pris

Saltholmsvej 7, 4. th. 2300 København S

Delevenlig 2V med lave ejerudgifter og yderst central beliggenhed!

 
Er du på udkig efter det perfekte forældrekøb, det kommende hjem i studietiden eller er du bare klar til at lave din første gode investering - så kig med her. Vi har nu fornøjelse af at byde jer velkommen indenfor på en yderst central placering i en smuk rødstensejendom fra 1904. På Saltholmvej bor du tilbagetrukket fra trafik og støjgener, men alligevel kun et øjeblik fra et pulserede byliv med alt man kunne ønske sig. Lige fra et hav af restauranter, til caféer, barer (øl el. vin), take-away, muligheder, fitness, indkøb og meget mere.
 
Fra lejligheden kommer du hurtigt til Amager Strandpark og i gåafstand (helt præcist syv minutter) til metrostationerne Lergravsparken og Amagerbro. Ønsker du at ramme indre by, kan du på et kvarter på cykel nå det meste af København. 
 
Lejligheden som befinder sig på fjerde sal har et fantastisk lysindfald. Fra de hvidmalede plankegulve der reflektere solens varme stråler fra de store vinduespartier, synes de blot 45 m2 af meget mere. Lejligheden byder indenfor i en fin fordelingsentré hvorfra der er adgang til alle boligens rum. En stor og lys stue med gode indretningsmulighed for både sofa- og spisearrangement. Endnu en godt rum findes i det regulære soveværelset hvor der både er plads til dobbeltseng og skabsvæg. Et charmerende køkken af ældre dato, med masser af muligheder og bordplads. Til køkkenet medfølger en bærbar induktionskogeplade som kan tages frem lige efter behov. Dertil har køkkenet køle/ fryseskab og ovn fra 2017. Sidst - et rigtig fint og optimalt udnyttet mindre badeværelse beklædt med tidløse hvide fliser.
 
Ejendommen bliver passet godt på af den aktive bestyrelse som også afspejler den sunde økonomi, der leder til de lave ejerudgifter. Til lejligheden er fælles faciliteter som inkluderer en fin vaskekælder med nye maskiner, en flot og hyggelig gård med drivhus, cykelparkering - en masse sommersol og fællesmøbler til fri afbenyttelse. Dertil har lejlighed brugsret til disponibelt kælderrum. Forældrekøb, udlejning og husdyr er alle tilladt.

- Læs mere -
  • Book en fremvisning

  • Bestil salgsmateriale

  • Ring mig op

  • Fra tanke til SOLGT!
    - Skal du også sælge?

    Bestil salgsvurdering