Kongelundsvej 99, 2. 2300 København S

Skøn lys ejerlejlighed med privat have.

 
Velkommen til sjældent udbudt ejerlejlighed med villalejlighedsstemning for alle pengene. 90m2 indflytningsklar lejlighed med eget havestykke ser vi ikke så tit, så vi anbefaler at I læser videre for at få alle detaljer med. Her er nemlig et yderst hyggeligt bud på jeres nye hjem.
 
Indenfor er der brugsret til god repos med plads til stort skab til sko og overtøj. Herfra er der direkte adgang til stort lyst køkken med rigtig god skabs- og arbejdsplads samt opvaske- og vaskemaskine. Stuen er lys, indbydende og virkelig hyggelig med de dybe vinduespartier og rig mulighed for opdeling i spise- og sofaafdeling. Fra stuen er der trappe op til god stor hems. Denne dækker omkring halvdelen af stuen, mens resten er åbent til kip, så der er fuld udnyttelse af lysindfaldet fra ovenlysvinduerne.
 
Her er 2 gode soveværelser som er nemme at indrette med seng og skab, samt flot badeværelse med vindue, separat brus og gulvvarme.
 
Den fine gule murstensejendom danner rammen om den lille hyggelige ejerforening hvor beboerne kender hinanden og hjælpes ad med div. gøremål. Ejendommen har for nyligt fået skiftet fjernvarmeanlægget samt malet opgangen.
 
Området byder på villakvarter som nabo og skøn haveforening som genbo, med stisystem hele vejen til Ørestad. Her kommer I til at bo i fred og ro, med gåafstand til Bella Center metro station, grønne områder; herunder Amager Fælled samt masser af indkøbsmuligheder i både Fields og på Kongelundsvej.  
 
Alt i alt en virkelig skøn og indflytningsklar bolig med god have og god beliggenhed.

- Læs mere -
  • Book en fremvisning

  • Bestil salgsopstilling

  • Ring mig op

  • Fra tanke til SOLGT!
    - Skal du også sælge?

    Bestil salgsvurdering