Cumberlandsgade 2, 4. th. 2300 København S

Unik bolig med det smukkeste tårnværelse, hav-kig og god beliggenhed. 
 
Cumberlandsgade 2, 4.th. er noget ganske særligt. Øverst i ejendommen findes denne perle af en bolig! Her får du masser af lys, luft og himmel, et flot frit kig over enåben plads og fine røde tage. Boligen har 4 reelle værelser, åbent køkken og ikke mindst det skønneste tårnværelse på 5. sal. Heroppe er der fritlagte spær og en sjældent set udsigt til vindmøller og krydstogtsskibe - for ja, man kan rent faktisk sidde heroppe og kigge på vandet!
 
Boligen er i rigtig fin stand med alle de originale detaljer intakte. Lækre mørke plankegulve, smuk original stuk, elegante fyldningsdøre, stor karnap og rigtig godloftshøjde. Entréen er åbnet op til køkkenet, så her er lyst og rummeligt. Køkkenet er holdt i hvideelementer og her er masser af skabs- og bordplads. Ligeledes en lille opvaskemaskine. Badeværelset er i pæn stand samt god størrelse - en gammel københavner lejlighed taget i betragtning. Soveværelset er rummeligt og med den fulde skabsvæg, er her god plads til tøj og div. opbevaring. Her er et stort vinduesparti som vender ud mod stille Cumberlandsgade. De 2 lyse stuer deles af flot original skydedør og kan indrettes som man ønsker. I den ene stue er der rigeligt plads til et stort spisebord og i den anden stue kan man medrette slå sig ned med en kop kaffe i karnappen, eller tage den fine trappe op til tårnværelset. 
 
Ejendommen står flot med indbydende opgange renoveret i 2010, nyt tag og renoveretfacade fra 2015, dejligt grønt gårdmiljø, fællesvaskeri og tørrerum. Ejerforeningen er velfungerende og har en sund økonomi. Boligen har brugsret til 2 stk. loftsrum i god størrelse. Udlejning, forældrekøb og husdyr er tilladt!

- Læs mere -