ANBEFALINGER FRA FOLK VI HAR HJULPET GODT VIDERE

HØJDEVEJ 7, 3 TV. 2300 KØBENHAVN S

Søger man en ejendomsmægler i Kbh S, så kan jeg kun anbefale Fokusmæglerne, især Louise, som har været ansvarlig for salget af min lejlighed. Hun har fra starten af og hele forløbet igennem været absolut professionel og dedikeret. Hun kom med en realistisk vurdering af lejligheden, holdt mig hele tiden opdateret om hvordan fremvisningerne var gået, og fik solgt lejligheden på ingen tid. :) Hun har desuden ihærdigt kæmpet min sag, efter der var opstået problemer med køberen. Kæmpe stor anbefaling herfra!

Mvh. Anastasia

ANE KATRINES VEJ 8, ST. TH. 2000 FREDERIKSBERG

Vi kan give Louise vores varmeste anbefalinger! Gennem hele salgsforløbet har hun taget os i hånden, været yderst professionel, leveret godt service, altid svaret på vores opkald og beskeder samt informeret os om, hvordan fremvisningerne gik, og hvad vi kunne forvente. Louise har arbejdet ihærdigt på vores vegne, og vi er hende meget taknemmelige for det særdeles tilfredsstillende og hurtige salg af vores lejlighed. Louise har varetaget vores bedste interesser, mødt os i øjenhøjde og overgået vores forventninger for hvad, vi havde forventet af vores salg. Vi vil ikke tøve med at gøre brug af Louise en anden gang.

Mvh. Daniel og Beinta

LYBÆKGADE 3, ST. TV. 2300 KØBENHAVN S

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde samme med Fokusmæglerne to gange: da jeg købte og da jeg solgte. Louise Fogh Andersen er uden sammenligning den bedste ejendomsmægler, jeg har arbejdet med nogensinde. Hun er professionel, indsigtsfuld, lyttende, overholder alle aftaler, hjælper med de svære ting, holder kontakten, ærlig og tilgængelig. Jeg er blevet mødt med forståelse hele vejen igennem - også selvom jeg stiller utroligt mange spørgsmål. Nogle bedre, end andre.

Efter et super hurtigt salg, har Louise hjulpet mig frem til rigtigt gode boligbud, som har matchet alle mine ønsker - og jeg håber, jeg kommer til at handle med Louise og Fokusmæglerne igen. Ville jeg anbefale Fokusmæglerne til min nabo? Er allerede gjort!

Den bedste boligrådgivning - ærligt!

Mvh. Marie Elbæk

FRANKRIGSGADE 23, ST. TV. 2300 KØBENHAVN S

Tusind tak for hjælpen med salg af boligen. Vi har haft en virkelig god oplevelse med dig Louise og Fokusmæglerne og vi vil helt sikkert anbefale jer, hvis nogle af vores venner på et tidspunkt skal sælge.

Mvh. Andreas

ØSTER VOLDGADE 32, 3. TV. 1350 KØBENHAVN K

Til de sejeste Mæglere i dagen Danmark.

Million TAK for et fantastisk stykke arbejde og en KÆMPE indsats. Endnu engang viser I, at I er bare de bedste. At gå en ekstra mil burde være jeres motto.

Jeg håber at denne lille gavekurv kan vise bare lidt af min taknemmelighed. Mange tak herfra det kolde nord, på Island. 

Mvh. Sophia

WOLTERSGADE 2, 2. TV. 2300 KØBENHAVN S

Louise har givet mig en kompetent sparring og opmuntring også med de ærgrelser, jeg har haft med reparationen af mit loft i forbindelse med salget og min misforståelse af sikkerhedsproblematikken.

Louise har virket selvsikker, kompetent, lyttende og hun har givet mig indtryk af, at hun har haft helt styr på processen og de aktiviteter, der har skullet udføres. Hun har reageret prompte på mine henvendelser, ringet tilbage når jeg ikke har kunnet ringe hende op, og hun har svaret på en helt tilfredsstillende måde på mine spørgsmål.

Louise magter at lande fint mellem det professionelle og det personlige, så man har tillid til hende både som menneske og som ens ejendomsmægler. Fokusmæglerne har givet mig en helt igennem god oplevelse ved salget af min lejlighed, lige fra start til slut. De er kompetente, har overblik og styr på tingene.

Mvh. Bjarne

TOVVÆRKGADE 6, ST. TH. 2300 KØBENHAVN S

Med ildhu og stålsathed bed Louise Andersen hos Fokusmæglerne, sig fast i haserne på salgsopgaven, og gav ikke slip før opgaven var løst til fuld tilfredshed.

Louise Andersen var nem at samarbejde med; hun evnede at orientere mig om kun væsentlige ting og udviste i det hele taget stor bevågenhed, redelighed og fokus. Der er ingen tvivl om, at jeg en anden given gang, vil benytte fokusmæglerne.

Mvh. Lise & Carsten

ÅLANDSGADE 26, 1. TH. 2300 KØBENHAVN S

Louise fra Fokusmæglerne har taget os godt igennem vores første boligkøb, med både en rigtig god fremvisning, og efterfølgende god behandling. Hun har altid været nem at komme i kontakt med og har hurtigt svaret på vores spørgsmål. Vi kan varmt anbefale Louise og Fokusmæglerne.

Mvh. køber Carsten og Isabella

AMAGERBROGADE 127, 3 TH. KØBENHAVN S

Vi vil give vores varmeste anbefaling til Fokusmæglerne og deres mægler Steven.

Vi havde dårligt nok talt med ham og aftalt at vi skulle sætte vores bolig til salg, før han havde booket de første fremvisninger, hvoraf den ene resulterede i et købstilbud efter bare 4 dage i skuffen. Hertil har han været god til at forklare processen ved salget og været til stor hjælp, hvis vi har haft spørgsmål - også efter handlen var endelig. Det har givet en rigtig dejlig tryghed og ro.

Mvh. Anders

HVEENSVEJ 27, 3. TV. KØBENHAVN S

Vi besluttede os med kort varsel for at sælge lejligheden og flytte. Vi havde derfor ikke gjort det store forarbejde med at undersøge mæglermarkedet. Vi tænkte en større kæde måtte være det bedste valg til et hurtigt salg. Dog fik vi anbefalet Steven hos Fokusmæglerne fra vores naboer, da han havde solgt de sidste to lejligheder i ejerforeningen og de var tilfredse. Vi tog derfor også en samtale med ham.

Vi kunne egentlig godt lide alle mæglerne vi snakkede med, men valgte Fokusmæglerne da de tilbød “4 måneder solgt eller gratis” til samme eller højere vurdering end de andre. Det var det helt rigtige valg. Steven var behagelig, grundig, lyttede til input og holdt os hele tiden informeret. Og vigtigst for os: han var direkte og ærlig over for os. Han forstod vores bolig. Boligen blev solgt efter første åbent hus til lidt over udbudsprisen. Vores fornemmelse var at alle der bød på lejligheden også kunne lide kommunikationen med Steven. Noget vi ikke selv oplevede da vi stod på den anden side som køber og købte lejligheden af Amagers største mæglerkæde.

Steven bor selv i området og kender tydeligvis markedet, 5/5 stjerner fra os!

Mvh. Christian & Siri

BREMENSGADE 34, 1. TH. 2300 KØBENHAVN S

Jeg kan varmt anbefale Fokusmæglerne på Holmbladsgade. De er altid smilende og imødekommende. De har formået at få alle ender til at mødes i forhold til formalia og de har samtidig haft god dialog mellem mig som sælger, lejerne af min forhenværende lejlighed, køber og dennes advokat.

Prissætningen har været rigtig og der gik små to uger før der forelå en endelig købsaftale. Jeg ønsker dem alt det bedste!

Mvh. Nikolaj Pedersen

LYNEBORGGADE 3, 2. TH. 2300 KØBENHAVN S

Steven og Fokusmæglerne levede fuldt op til forventningerne og leverede et særdeles godt mæglerarbejde i salget af min lejlighed på Amagerbro. Jeg følte hele vejen igennem processen, at jeg fik kyndig rådgivning og at de i den grad levede op til deres renomé med fuld fokus på få boliger de har til salg, hvilket klart blev cementeret ved et ufattelig hurtig salg til den ønskede pris.

Står kadeau til Steven der var mægleren på min sag og Fokusmæglerne som helhed, man kunne ikke ønske sig en bedre mægler her på Amager.

Mvh. Peter Commerou

VERMLANDSGADE 83, 2. TH. 2300 KØBENHAVN S

Min kæreste og jeg satte vores lejlighed til salg tilbage i september, da vi havde fundet drømmelejligheden i Ørestaden. Vi havde besøg af adskillige ejendomsmæglere til at afgive tilbud på salgsproces, blandt andet Steven fra Fokusmæglerne. Vi valgte meget naivt en større kommerciel ejendomsmæglerkæde, da vi troede salgsprocessen ville tage kortere tid, da vi havde en betinget kontrakt på drømmelejligheden i Ørestaden.

Aldrig har vi taget så meget fejl. 3 måneder og 18 fremvisninger efter opstart havde vi ingen bud. Vi mistede også drømmelejligheden, da den blev solgt i mellemtiden. Vi skiftede derfor taktik og valgte Fokusmæglerne, som er en mindre ejendomsmæglerbutik med dybt kendskab til nærmiljøet på Amager. Vi havde Steven som ejendomsmægler, og fra da han trådte ind ad døren udstrålede han ukuelig gåpåmod, transparens og empati. Vi havde en åben og ærlig snak om ejendomssalget, her blev hverken lovet guld og grønne skove eller bygget luftkasteller, men derimod blev der lagt en konkret og transparent plan for salget, som os sælgere følte os meget trygge ved.

Steven gav ærlig feedback fra fremvisningerne, hvem var interesseret og hvem var ikke interesseret, hvor den anden ejendomsmægler kun havde positiv feedback, men vi fik aldrig nogen bud. Trods juleferie, Corona og andre strabadser har det lykkedes Steven at formidle et salg på omkring 1 ½ måned til en meget tilfredsstillende pris. Alt i alt har forløbet med Steven og Fokusmæglerne været en særdeles positiv oplevelse. Som sælgere satte vi meget stor pris på den krystalklare transparens som skabte tryghed, tillid og ro over processen. Min kæreste og jeg giver Steven og Fokusmæglerne vores varmeste anbefaling. Det eneste vi fortryder, er at vi ikke hyrede Fokusmæglerne til at starte med.

Mvh. Mikkel og Rebeca

JOHN TRANMUS ALLE 31, ST. TV. 2770 KASTRUP

Vi var på udkig efter et hurtigt salg og kontaktede Fokusmæglerne. På rekord tid var vores lejlighed på nettet og inden vi så os om havde vi et solgt-skilt hængende i vinduet. Vi har fået en vanvittig professionel og effektiv rådgivning/service af Steven fra Fokusmæglerne og samtidig fik vi en endnu bedre pris end vi havde regnet med!

5 stjerner herfra samt en kæmpe anbefaling.

Mvh. Nicklas L. Druelund-Jensen

LYONGADE 17A. 1.1. 2300 KØBENHAVN S

Fantastisk oplevelse og samarbejde gennem hele købeprocessen med den dygtige mægler Steven. Super flink fyr som går meget oppe i sit arbejde, og med en af det bedste humør som vi har mødt på markedet.

Mvh. Hrefna & Vilhjalmur, Køber

DROGDENSGADE 16, 3. th., KØBENHAVN S

Steven er yderst professionel omkring sit arbejde. Han har lyttet til mig og mine ønsker som sælger, og gjort mig helt tryg i hele forløbet. Det er tydeligt Steven kender sit område (Amager) og har været effektiv og god i at finde den helt rigtige køber til min lejlighed. Jeg har været meget tilfreds med hele forløbet, fra det første møde, til fremvisningerne og efterfølgende alt det administrative fra Fokusmæglerne. Kan ikke sætte en finger på Stevens arbejde, jeg er yderst tilfreds, og kan varmt anbefalde ham som din kommende ejendomsmægler.

Mvh. Sif

HESSENSGADE 23, 3. TV., 2300 KØBENHAVN S

Jeg er virkelig glad for at have valgt Fokusmæglerne til salg af min lejlighed på Hessensgade, København S. Steven og hans kolleger har været enormt dygtige, grundige og hjælpsomme gennem hele processen. For mig var det første gang jeg skulle sælge en bolig, men Steven har rigtig godt styr på markedet og var god at sparre med undervejs, så jeg følte mig tryg.

Jeg havde alt i alt en rigtig god oplevelse og kan varmt anbefale Fokusmæglerne!

Mvh. Joan Stenderup

DROGDENSGADE 16, 3. TH. 2300 KØBENHAVN S

I just bought an apartment through Fokusmaeglerne and had a super good experience. Steven was very helpful throughout the process, the communication was easy and fast, and he did his best to accommodate my requests. Everything was handled very professionally but at the same time didn't lack the "human touch". Can highly recommend Fokusmaeglerne :-)

Mvh. Julia Kositzki

KIRKEGÅRDSVEJ 3, ST. TH. 2300 KØBENHAVN S

Katrine og Louise har været rigtig gode til at guide og vejlede gennem hele forløbet og vil helt klart anbefale dem til andre! :-)

Mvh. Sakina

LYBÆKGADE 3, ST TH. KØBENHAVN S

Fantastisk samarbejde med vores dedikerede mægler, Steven, som ydede et flot stykke arbejde med at få solgt vores lejlighed. Med hans gode humør og professionelle tilgang fik han os til at føle os helt trygge i vores første salg. Han var meget fleksibel, nem at komme i kontakt med og yderst informativ. Lejligheden blev solgt på meget kort tid og endda til over prisen, så kun ros herfra til Steven og Fokusmæglerne.

Mvh. Cecilie og Adam

TYROLSGADE 14, 2. TH. 2300 KØBENHAVN S

Til Steven, tak for en god handel, et tålmodigt væsen samt overskud til alle spørgsmål. 

MVH. Timmi

LYONGADE 17A, 1. 2., 2300 KØBENHAVN S

Working with Steven has been a truly satisfying experience; due to his professionality and proactive attitude we managed to find and get our dream apartment in record time! Overall a smooth and flawless process!

Giulia, (Køber)

LYONGADE 17A, 1. 2., 2300 KØBENHAVN S

Vi valgte at sætte vores lejlighed til salg ved Fokusmæglerne, fordi vi kun havde hørt positivt og de leverede til fulde.

Professionel håndtering, forståelse for at det er følsomt at sælge sit hjem og ikke mindst et hurtigt salg til den rigtige pris.

Mvh. Anders og Vicki

REBERBANEGADE 15, 3. TV. 2300 KØBENHAVN S

Da vi besluttede at sætte vores lejlighed på Amagerbro til salg, skulle vi vælge det rette ejendomsmæglerfirma til jobbet. Fokusmæglernes 5% til velgørenhed virkede virkelig sympatisk, og de fik tilmed lutter gode anmeldelser, så vi bookede et møde med Katrine Schmidt. En time senere var vi helt trygge og 100% sikre: Det skulle være dem, der varetog vores lejlighedssalg. Pludselig ramte corona, men også her viste de sig fleksible og professionelle. Ejendomsmægler Steven Corell solgte lejligheden på få dage og over udbudsprisen. Igennem hele processen har der været god kontakt, løbende opdateringer, fin rådgivning og service i top.

Vi giver Fokusmæglerne vores allervarmeste anbefalinger!

MVH. Lisa

REBERBANEGADE 13, 4. TH., 2300 KØBENHAVN S

Kære Louise og Fokusmæglerne,

Tusinde tak for jeres helt igennem fremragende indsats omkring salget af vores lejlighed. Vi er utrolige taknemmelige for den måde I har taget os i hånden på og ført også igennem et salg af vores lejlighed på mindre end 10 dage!

Vores tillid til ejendomsmæglere led et knæk ved vores tidligere ejendomsmægler, men Fokusmæglerne har i den grad sørget for at tilliden er blevet genskabt og mere til. I sætter kvalitet over kvantitet og arbejder med en transparens, der vil gøre selv en glarmester helt misundelig. Tak for det!

5/5 herfra og vi vil klart anbefale jer til alle som leder efter en lokal mægler som har styr på sit bagland!

MVH. Nikolaj og Kristina

VED SØNDERPORT 18, 5. TH., 2300 KØBENHAVN S

Vi har haft en rigtig god oplevelse med at sælge vores lejlighed gennem Steven hos Fokusmæglerne. Steven har taget sig meget god tid til at forklare os, hvad vi skulle gøre og forholde os til ifm. salget. Han har sat en ære i at være vores personlige mægler ved at være meget tilgængelig og at reagere hurtigt på vores ønsker hele vejen igennem processen. Vi er derfor meget glade for at have valgt Fokusmæglerne og kan klart anbefale det til andre.

Mvh. Maria og Jakob

RIDDER STIGS VEJ 10, 2300 KØBENHAVN S

Kære Fokusmægler

Vi har netop solgt vores hus på Ridder Stigs Vej igennem Fokusmæglerne. Dette har været en oplevelse af de bedste. Fra første dag har vi oplevet arrangement, tillid, stor arbejdsindsats og ikke mindst en mægler som man altid kunne kontakte og som fulgte op på alting.

Trods corona har de solgt vores hus på 3 måneder. For os har det været vigtigt at have en god kemi med den mægler vi valgte, det har de 110% levet op til. Vi giver vores bedste anbefalinger, da vores oplevelse har være så positiv.

Vi vil til enhver tid vælge Fokusmægler igen.

Mvh. Henrik & Jette

BØHMENSGADE 1, ST. TV., 2300 KØBENHAVN S

Hej Helle, Louise og Katrine :-)

Ja nu er det endelig overstået. Tusind tak for al hjælp, råd og vejledning. I har været fantastiske hele vejen igennem. I får 5 stjerner herfra. 

Hav det rigtig godt.

Mvh. Ali & Laila

ENGMARKEN 15, 2. tv. 2770 KASTRUP

Absolut den mest kompetente og ordentlige ejendomsmægler vi nogensinde har brugt. Forløbet har været over al forventning.

Mvh. Nadia

TORVEGADE 26, 3 TV. 1400 KØBENHAVN K

Fantastisk, hurtig og professionel service.

Mvh. BESTYRELSEN A/B TORWILD

LYNEBORGGADE 4, 4. TV. 2300 KØBENHAVN S

Fokusmæglerne er troværdige, præcise og føler hurtigt op på tingene. 

Mvh. Claus (KØBER)

SKOLELODSVEJ 9, 2770 KASTRUP

Vi kan meget varmt anbefale Fokusmæglerne på Holmbladsgade! Katrine og Louise har været helt utroligt professionelle og samtidigt menneskelige og indlevende i vores situation. Vi har nærmest følt at vi var deres eneste kunder - de har hele tiden givet sig god tid og været super engagerede. Det var vores mor på 86 år der skulle flytte og Katrine og Louise har vist samme engagement som var det deres egen mor der skulle flytte. Tak tak tak.

Kærlige hilsner Anne-Lise, Anders og Lisbeth

AMAGERFÆLLEDVEJ 17, 5. TV. 2300 KØBENHAVN S

Vi var ikke i tvivl om valg af mægler, efter vi havde haft en håndfuld forskellige mæglere ude for at vurdere vores lejlighed. Fokusmæglerne virkede troværdige, imødekommende, professionelle, velforberedte og realistiske. Dette førstehåndsindtryk har Fokusmæglerne og samtlige af deres medarbejdere levet op til hele vejen igennem. Vi kunne ikke være mere tilfredse med vores salgsforløb, og det stykke arbejde Fokusmæglerne har hjulpet os med.

Stor tak til alle i jeres butik - I har en stor anbefaling herfra :)

Mvh. Laura og Niels

NORDMARKSVEJ 81, ST. TV. 2770 KASTRUP

Fokusmæglerne har ydet en kæmpe indsats for at få solgt vores lejlighed. De har været yderst kompetente og jeg vil til hver en tid anbefale dem.

Mvh. Michelle og Jesper

LYNEBORGGADE 6, 4. TV. 2300 KØBENHAVN S

Vi fik solgt vores skønne lejlighed på Amager på under en uge. Kan varmt anbefale Fokusmæglerne Amager til alle der skal sælge bolig. Søde, rare, kompetente og professionelle mæglere - og at de giver fem procent af deres salær til velgørenhed syntes vi er helt uovertruffent. Bedste mæglere på Amager.

Mvh. Malene og Jesper

STRANDLODSVEJ 25B, 3. TV. 2300 KØBENHAVN S

Vi har været meget tilfredse med hele forløbet. Både rådgivningen i forbindelse med at sætte til salg men også hurtig og god tilbagemeldning ved fremvisning og bud.

Mvh. Louise og Anders

STRANDLODSVEJ 25A, 2300 KØBENHAVN S

Vi har solgt vores byhus gennem Cecilie og Katrine fra Fokusmæglerne på Amager. Vi havde først forsøgt gennem et andet stører mæglerfirma, som lovede at vi kunne sælge vores hus til en helt fantastisk pris, det skete så desværre ikke. Vi blev derfor anbefalet af venner at bruge Fokusmæglerne. De skulle være mere realistiske omkring prisen, mere personlige og ikke mindst ærlige. Det skulle dog vise sig at det var meget mere end det. Vi har simpelthen haft den bedste oplevelse med at sælge vores hus. Vi har efterhånden solgt lejligheder/huse nogle gange, men det har aldrig været en helt igennem god oplevelse. Det var det denne gang. De forstod og så vores behov også selvom vores behov ændrede sig undervejs. Vi kan varmt anbefale Fokusmæglerne. Vi gør det faktisk til alle dem vi møder og flere af dem vi har anbefalet til har også solgt gennem Cecilie og Katrine. Vi er ikke i tvivl om, hvem der skal sælge vores hus næste gang.

Mvh. Anders og Martin

ANDERS HENRIKSENS GADE 5, 1. TV. 2300 KØBENHAVN S

Hej Cecilie
 
Nu hvor salget af min lejlighed er helt afsluttet, vil jeg gerne tage muligheden for at sige tak, for det fantastiske stykke arbejde som du gjorde for at sælge den. Jeg er rigtigt glad, at jeg valgte jer Fokusmæglerne, og var meget imponeret jeres energi og professionalitet.
 
Held og lykke i fremtiden.

Mvh. Rebecka

LYNEBORGGADE 4, 4.TH., 2300 KØBENHAVN S

Det har hele vejen igennem været en fornøjelse at bruge Fokusmæglerne til salg af min lejlighed. Katrine fra Fokusmæglerne var god til at redegøre for prisfastsættelsen, og havde hurtigt flere potentielle købere klar. Samlet tog det kun 12 dage inden der lå en underskrevet købsaftale. I forbindelse med valg af mægler havde jeg to af de større kæder til at give tilbud også. Det var dog udslagsgivende at Katrine er meget tillidsvækkende og forsikrede mig om at jeg ville få fuld fokus (nok deraf navnet) :) Så alt i alt en fornøjelse at være kunde hos en lille uafhængig mægler - vi var i næsten daglig kontakt og jeg havde 100% føling med hvordan tingene skred frem. Jeg kunne tydeligt mærke min lejlighed var en prioritet og ikke bare druknede i mængden. Så skal du have solgt er det Fokusmæglerne du skal gå til!

Mvh. Jan

LYNEBORGGADE 8, 1.TH., 2300 KØBENHAVN S

I forbindelse af salget af min lejlighed var det meget nemt at vælge at bruge Fokusmæglerne. Jeg følte fra første kontakt et stort engagement og interrese i at sælge min lejlighed. Det positive indtryk blev fuldt godt op med klar og tydelig kommunikation og vejledning både omkring salg og hvad jeg selv kunne gøre for at hjælpe salget på vej. Igennem hele forhandlingen og afslutning af handlen blev alt fulgt til dørs og der var hele tiden en følelse af at man var i de bedste hænder. Jeg kan på det varmeste anbefale Fokusmæglerne til alle typer af salg.

Mvh. Birger Busk

HELMER SØGÅRDS ALLÈ 20, 1.TV, 2770 KASTRUP

Vi har haft den bedste oplevelse med, at lade fokusmæglerne sælge vores lejlighed, og hjælpe os med køb af ny. Den bedste anbefaling herfra.

 

Mvh. Yvonne

KASTRUPVEJ 50, 1. A, 2300 KØBENHAVN S

Mit lejligheds salg blev håndteret af deres virkelig kompetente salgstrainee, selvfølgelig under rådføring af deres mægler Katrine. De svarede altid hurtigt og både ringede, sendte mails og skrev SMSér med opdateringer undervejs. De var dygtige til at rådgive om hvad man selv kunne gøre for at hjælpe salget på vej. De var hudløst ærlige omkring hvad jeg skulle forvente både ifht pris og hvor lang tid det forventeligt ville tage. Min lejlighed var solgt på lige omkring én måned. Jeg har kun pæne ord til Fokusmæglerne.

Mvh. Signe

STRANDLODSVEJ 25D, 7. tv, 2300 KØBENHAVN S

Endnu en gang tusind tak for jeres hjælp og støtte ved salget af lejligheden.

Vi har været utrolig glade for den måde I håndteret salget på og ikke mindst den måde I har håndteret den tillid vi har haft til jer - vi har ikke været i tvivl om, at I var de rigtige til at sælge lejligheden.

Mvh. Bernt & Gertrud

HOLMBLADSGADE 111C, 1. TH. 2300 KØBENHAVN S

Det har været et meget tilfredsstillende forløb med Cecilie. Jeg har følt mig inddraget og godt behandlet hele vejen igennem. Jeg kan klart anbefale fokusmæglerne.

Mvh. Rikke (køber)

LISTEDVEJ 5H, ST. 2770 KASTRUP

Vi har fået en super god behandling, med kunden i centrum og følt os i trykke hænder hele vejen. kan klart anbefale fokusmæglerne til salg af sin bolig, vi vil helt klart vælge dem igen an anden gang.

Mvh. Maiken

BACKERSVEJ 174, 2300 KØBENHAVN S

De har været super professionelle hele vejen igennem salget. Har ikke kunnet ønske os et bedre hold.

Mvh. Tine

MEKLENBORGGADE 2, st. th. 2300 KØBENHAVN S

Klart den bedste oplevelse med salg eller køb af ejendom. Den mest personlige og servicemindede behandling med kunden i fokus. Vil anbefale til alle jeg kender der skal sælge bolig i København.

Mvh. Jesper

STRANDLODSVEJ 18S, 2300 KØBENHAVN S

En virkelig kompetent og nærværende mægler, som altid kun var et telefonopkald eller sms væk. Det var en helt anderledes og personlig oplevelse at samarbejde med Fokusmæglerne til sammenligning med Home, som vi havde på inden da.

Mvh. Marie

LYNEBORGGADE 8, 3.TH., 2300 KØBENHAVN S

Kære Cecilie og Katrine!

Hermed en hilsen fra et par MEGET tilfredse kunder. Tusind tak for jeres professionelle og tillidsvækkende mæglervirksomhed - og særligt tak for at I, bedre end vi selv, kunne se potentialet i at prøve markedet af, og at I derfor havde mod til at overbevise os om at sige nej tak til den første fugl i hånden. I valgte ikke den nemme og hurtige løsning, men havde fokus på vores interesse. TAK!

Mvh. Maria-Louise og Jakob Høeg.

LYNEBORGGADE 2, 1.TV., 2300 KØBENHAVN S

Solgt på 9 dage og over prisen mens jeg var på ferie! Alt blev klaret uden min indblanding og jeg havde fuld tiltro til deres rådgivning. Det er mit femte salg af bolig og jeg har aldrig oplevet mere kompetente og engagerede ejendomsmæglere. Det vil være utænkeligt at jeg nogensinde kommer til at bruge andre ejendomsmæglere.

Mvh. Lars

TYCHO BRAHES ALLÉ 21, 3.TH., 2300 KØBENHAVN S

Kære Cecilie og Katrine - tusind tak for jeres professionelle håndtering af mit boligsalg. Jeg er overbevist om at var jeres setup der gjorde det muligt at sælge lejligheden på under 24 timer!

Mvh. Rasmus

VED AMAGERPORT 10, 3.TV., 2300 KØBENHAVN S

Vi havde besøg af 4 mæglere, da vi skulle sælge vores lejlighed. Fokusmæglerne var helt entydigt de mest engagerede, og det var tydeligt, at de ønskede at hjælpe os med at lave et godt salg. Deres engagement brændte igennem hele vejen igennem forløbet, og de sikrede os en salgspris markant over den udbudspris, som alle mæglerne foreslog. Vi kunne ikke have valgt en bedre mægler!

Mvh. Sonja & Morten

SLOTSHERRENSVEJ 15, 1.TH., 2720 VANLØSE

Fokusmæglerne var meget professionelle, kompetente og yderst behagelige, og jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre.

Mvh. Thomas

EDVARD THOMSENS VEJ 91, 9. SAL. 2300 KØBENHAVN S

Jeg vil give mine allerbedste og varmeste anbefalinger til Fokusmæglerne til alle som skal handle bolig i Hovedstadsområdet. Hvor man hos nogle andre større Ejendomsmæglerkæder kan føle sig som et "nummer", så føler man sig med det samme taget godt og personligt imod hos Fokusmæglerne, som gør at man føler sig godt tilpas. Cecilie formår med det samme at etablere en relation som er nærværende, imødekommende, venlig og yderst kompetent.

Lejligheden blev solgt til prisen og Cecilie købte bl.a. nogle dekorationsting og pyntede lejligheden med, da jeg bor i Oslo. Jeg kan give mange flere eksempler på, at hele forløbet har været outstanding. Hvis jeg igen skal handle bolig i København, så vil det til hver en tid blive med Fokusmæglerne som partner.

Mvh. Jens

HALGREENSGADE 8, 2.TV., 2300 KØBENHAVN S

"Kære Katrine og Cecilie,

Tusind tak for jeres hjælp med at sælge vores lejlighed. Det har været guld værd at have jer, og vide at I har haft styr på alt omkring salg og fremvisninger, mens vi har været ved at flytte familien til udlandet. Det er dejligt at I har været så proaktive og gode til at kommunikerer (det er ikke en selvfølge, selv om det føles sådan når det fungerer). At I også har hjulpet os med rengøring og belysning af vores lejlighed efter vi var flyttet fra Danmark, viser bare, at I er klar til at gå det ekstra stykke for jeres kunder og for at få lejligheden solgt. Og det gør at vi kun kan give jer de varmeste anbefalinger og opfordrer alle der står og skal sælge en lejlighed til at tage fat i jer.

Vi tager fat I jer igen om nogle år, når vi flytter hjem og hører om I har nogle spændende boliger til salg som vi kan købe.

Hav en god sommer, Maja & Michael

TOM KRISTENSENS VEJ 30, 4.TV., 2300 KØBENHAVN S

Hej Katrine & Cecilie,

Mange tak for jeres hjælp med salget af Tom K-vej. Det betød meget for os at I fik solgt den så hurtigt i en situation hvor vi begge var ved at miste modet med salget.

Desuden en stor tak for at I hjalp med min søgen og køb af en ny lejlighed. Jeg har oplevet en del ejendomsmæglere de sidste par år og det er relativt få jeg har en god opfattelse af!

Eneste jeg tænker at I kan ændre er jeres pris - I kunne sagtens have taget 10.000 mere for salget - de andre var min. 20.000 dyrere.

Igen - TAK! Jeg er sikker på at jeres forretning bliver en succes!

Mvh. Søren

STRANDLODSVEJ 25K, 2. TH. 2300 KØBENHAVN S

Hvis du står og skal vælge ejendomsmægler, så kan jeg klart anbefale Fokusmæglerne. Katrine og Cecilie har netop stået for mit 3. ejendomssalg, og de har leveret den bedste oplevelse jeg nogensinde har haft. De er dygtige, dedikerede og er hyggelige at omgås. Vigtigt for mig, men også en godt at vide når de skal mødes med de potentielle købere af min lejlighed. De solgte til prisen på kort tid, og både sælger og køber er glade. Du behøver ikke tænke mere - vælg de uafhængige ejendomsmæglere - du fortryder det ikke! :-)

Mvh. Morten Kruse

TJØRNERÆKKEN 5, 4.TH., 2300 KØBENHAVN S

Jeg er vild med Fokusmæglerne! Jeg har netop solgt min lejlighed gennem dem, og de er så super professionelle og ordentlige, samtidig med at de er virkelig søde, altid til at få fat i, og altid tager sig tid til at svare på spørgsmål. Det har været virkelig trygt at være kunde ved Fokusmæglerne.

De bedste hilsner Ria.

TJØRNERÆKKEN 7, 3.TV., 2300 KØBENHAVN S

De varmeste anbefalinger til Cecilie og Katrine.

Super godt og nemt forløb. - og så er de bare så søde i butikken :)

Mvh. Johan

HOLMBLADSGADE 48, 3.TH., 2300 KØBENHAVN S

I er to seje, ambitiøse og handlekraftige kvinder! Vi har været glade for salg via jer :) Alt er forløbet nemt.

Kærlig hilsen Søren og Ann.

BREMENSGADE 41, 2. TH., 2300 KØBENHAVN S

Hos Fokusmæglerne har jeg fået en service helt ud over det forventelige. Ikke alene blev min lejlighed solgt på 5 dage til en hel del over prisen, men de to piger har været med mig i hele processen. Cecilie var med mig da jeg købte ny lejlighed, og da jeg for nyligt overtog den, var hun med og sikrede sig at alt virkede. Jeg fik også en sød indflyttergave af hende.

Skal jeg sælge igen bliver det helt sikkert hos Fokusmæglerne. De må simpelthen være Danmarks bedste ejendomsmæglerne. Ingen grund til at søge andre steder, hvis du skal have din lejlighed solgt.

Mvh. Knud

ESTLANDSGADE 20, 5., 1724 KØBENHAVN V

De bedste og mest kompetente ejendomsmæglere. Man føler sig i gode hænder hos dem. Jeg vil til enhver tid anbefale Cecilie Stonor og Fokusmæglerne til alle.

De bedste hilsner Alessandro.

TYROLSGADE 14, 4. TH. 2300 KØBENHAVN S

Cecilie og Katrine er super søde og professionelle. Jeg fik virkelig god rådgivning igennem hele forløbet, og min bolig blev solgt på 21 dage og til over den aftalte pris :) jeg havde Cecilie som primær mægler og hun fik mig til at føle mig tryg i hele processen. Hun var altid let at komme i kontakt med og smadder god til at forklare tingene. Både før, under og efter salget har jeg fået en super service og rådgivning, og jeg kan varmt anbefale Fokusmæglerne :)

Til Cecilie:

Jeg vil gerne lige sige tusind tak en ekstra gang for al din hjælp, vejledning og ikke mindst for, at have solgt min lejlighed til sådan en flot pris. Det har været en virkelig god oplevelse hele vejen igennem :)

Mvh. Jill

HOLMBLADSGADE 70A, ST.MF., 2300 KØBENHAVN S

Vi har haft en fantastisk glæde af at sælge vores lejlighed med hjælp fra Fokusmæglerne. Det er både søde og fagligt kompetente mæglere, der altid er til at få fat på og som satte sig grundigt ind i alt omkring bygningen før de holdt fremvisninger. Det var virkelig en lettelse at komme af med lejligheden, og til en glimrende pris oven i købet. Katrine og Cecilie har været gode og vi har været meget tilfredse. 5 kæmpe stjerne fra os :)

Mvh. Camilla & Jens

MARKSKELLET 7, 3.TV., 2720 VANLØSE

De er dygtige, ærlige og kompetente! Super oplevelse og rigtig godt forløb. De skal helt sikkert også sælge vores næste bolig.

Mvh. Henrik

LYNEBORGGADE 1, ST.TH., 2300 KØBENHAVNS S

Vi har fået en yderst engageret og kompetent behandling hos Fokusmæglerne og anbefaler gerne firmaet til andre som skal have solgt hus eller lejlighed.

Mvh. Birthe & Henning Hornbak

UNGARNSGADE 68, 3.TH., 2300 KØBENHAVN S

Bedste mægler! Super professionelle og mega engagerede! Ærlige og pålidelige, ligemeget om du er køber eller sælger. Solgte min lejlighed på 9 dage til prisen! Kunne aldrig drømme om at bruge andre mæglere end Fokusmæglerne!

Mvh. Sanne

LYNEBORGGADE 8, 3.TH., 2300 KØBENHAVN S

God service, hurtige og effektive, og mæglerne har i den grad fokus på at varetage sælgers interesse! Går det ekstra skridt, der skaber det bedste resultat. Kæmpe ros herfra.

Mvh. Jacob Høeg

FINSENSVEJ 75, 4.TH., 2000 FREDERIKSBERG

Fokusmæglerne har på kort tid vist sig at være en yderst stabil og dygtig mægler, som går ind i dit salg af bolig som var det deres egen. Jeg har kun roser tilovers for det arbejde der blev leveret. Service, info og viden var i top. Kan klart anbefales.

Mvh. Mikkel

KØBERRÅDGIVNING - BREGNEGANGEN 10, 2300 KØBENHAVN S

Kære Cecilie,

Tusind tak for al hjælp med købet af vores lille gule drømmehus på Bregnegangen. Dit kæmpe overblik og 110% engagement var uvurderligt for os! 5 ud af 5 stjerner! Kan ikke anbefales nok.

Mange hilsener Wiola & Christoffer

HØJDEVEJ 7, ST.TV., 2300 KØBENHAVN S

Professionel og engageret. En fornøjelse at samarbejde med Fokusmæglerne i forbindelse med salget af min lejlighed.

Mvh. Jesper

KIRKEGÅRDSVEJ 8, 2. LEJL. 15, 2300 KØBENHAVN S

Fokusmæglerne - de mest professionelle og seriøse ejendomsmæglere vi har oplevet i de efterhånden mange bolighandler vi har været igennem.

Herudover er Katrine og Cecilie super søde og tillidsvækkende, og selvom vi indimellem kunne være ret utålmodige, var de søde, hjælpsomme og fornuftige. Og Nej - de er ikke familie :-)

De hjalp os igennem alle de praktiske ting og tænkte på alle de ting vi ikke lige gjorde. De fremviste lejligheden rigtig ofte og holdt åbent hus næsten en gang ugentligt.

Herudover solgte de lejligheden på ca. 40 dage og ikke bare til prisen, men lidt over.

Skal vi nogensinde sælge igen bliver det Fokusmæglerne - så de kan varmt anbefales. Det hjælper da også at de er en stor del billigere end de fleste af de kendte ejendomsmæglerfirmaer.

Mvh. René og June

LYNEBORGGADE 8, 4.TH., 2300 KØBENHAVN S

Fik meget professionel rådgivning af den søde Cecilie. Kan varmt anbefales.

Mvh. David de Neergaard

REBERBANEGADE 53, 1.TH., 2300 KØBENHAVN S

Hej Katrine,

Tusind tak for jeres hjælp med salget af lejligheden. Det er vi glade for. Vi har følt os trygge + det har været super dejligt at kunne ringe til dig anytime når jeg ikke selv kunne holde tankerne sammen.

Mvh. Martha

HESSENSGADE 41, ST.TV., 2300 KØBENHAVN S

Fokusmæglerne har ydet en ekstraordinær indsats ifbm. salget af min bolig og giver dem derfor mine varmeste anbefalinger.

Mvh. Rasheed

RYSENSTEENSGADE 16. 2 TH. 1564 KØBENHAVN V

Til Katrine

Jeg er meget tilfreds, du har løst små kurrer på tråden tilfredsstillende, er lyttende og empatisk.

Fine egenskaber nar man formidler de store økonomiske beslutninger som en handel med fast ejendom er.

Dejligt at handelen bliver fulgt til dørs. Også ros til din kollega.

Professionelle mæglerne med menneskelig indsigt.

Venligst Irene

FORHÅBNINGSHOLMS ALLÉ 15, 1.TH., 1904 FREDERIKSBERG C

Hej Katrine,

Nu hvor handlen er ved at være slut, vil jeg godt benytte lejligheden til at takke dig for en yderst professionel indsats i forbindelse med salget af vores lejlighed på Frederiksberg.

Selve salget forløb perfekt, du har været rigtig god til at holde mig orienteret i hele processen, føler du prissatte lejligheden korrekt, hvilket den store interesse for lejligheden jo også viser (ca. 50 til åbent hus).

Jeg havde slet ikke forventet at lejligheden var solgt indenfor 10 dage efter den blev sat til salg. Endnu engang tusind tak for din store indsats og engagement.

Mvh. Erik

TYROLSGADE 21, 4.TV., 2300 KØBENHAVN S

To meget meget søde, hjælpsomme og super professionelle kvinder jeg til enhver tid kan anbefale til dig, der skal købe/sælge bolig. Eller blot have rådgivning herom.

De har håndteret alt utrolig effektivt og fejlfrit. De har forklaret og forsimplet alt for mig, så jeg på intet tidspunkt var i tvivl om, hvad jeg havde at forholde mig til. Og det synes jeg personligt var en del! Jeg var virkelig begejstret for deres måde at varetage min interesse som sælger på. fordi jeg er overbevist om, at køber har haft en lige så behagelig oplevelse. Hvilket er meget vigtigt for mig...

Cecilie og Katrine driver forretning med høj moral og højt humør på et virkelig højt niveau.

Kærligst Kit

RODOSVEJ 7E, 1.TV., 2300 KØBENHAVN S

Tusind tak til Fokusmæglerne for at have ydet en særdeles god og professionel service.

Min lejlighed nåede kun at være til salg i 8 dage inden Katrine havde solgt den, hvilket var langt over min forventning.

Katrine er meget engageret i hendes arbejde, og jeg sætter virkelig stor pris på hendes indsats, samt at hun altid sørgede for at opdatere mig og sætte mig ind i hele forløbet.

Jeg vil til hver tid anbefale de søde og meget dygtige Fokusmæglere :)

Mvh. Tenna

ØSTERDALSGADE 1B, ST.TH., 2300 KØBEHAVN S

Det har været en fornøjelse at benytte Katrine og Fokusmæglerne til at sælge min lejlighed. Efter 6 måneder hos en anden mægler og ikke ret mange fremvisninger, så var jeg lidt skeptisk. Det var en dårlig oplevelse med den første mægler, men Katrine viste et fantastisk engagement, virkede troværdig og det endte da også med, at hun levede op til alt hun lovede mig ved vores 1. møde. Derudover så kom der fart over feltet fra start og efter 1,5 måned, så var lejligheden solgt. Katrine havde flere fremvisninger på 1,5 måned end der var i de 6 måneder lejligheden var til salg hos den anden mægler. Så jeg er mere end tilfreds med at jeg valgte at benytte Fokusmæglerne. mange tak for hjælpen med salget :)

Mvh. Mathias

UNGARNSGADE 70, ST.TH., 2300 KØBENHAVN S

Helt fra første møde med Katrine har jeg følt mig i trygge og meget kompetente hænder hos Fokusmæglerne. Tusind tak for at I gjorde det til en rigtig god oplevelse at sælge mit hjem igennem 18 år.

Mvh. Britt Svendsen

WEIDEKAMPSGADE 61, ST.TH., 2300 KØBENHAVN S

Jeg valgte at bruge Fokusmæglerne efter en snak med Katrine omkring min lejlighed. Hun er fantastisk, en dygtig rådgiver og en dygtig sælger. Hun har arbejdet for at få den bedste pris for min lejlighed, hvilket er lykkes, samtidig med at hun også har været en god rådgiver for køber, hvilket jeg også ser som vigtigt.

Fokusmæglerne er dygtige og meget kompetente og man får slet ikke "ejendomsmægler"-indtrykket, når man snakker med dem. De er søde og behagelige at snakke med, ikke smarte i en fart.

Når salget endelig er i hus bærer de salget igennem hele processen, hvilket har været fantastisk for mit vedkommende, da jeg aldrig har solgt en bolig før. Det er småting jeg selv har skulle stå for. Mine varmeste anbefalinger går til Fokusmæglerne, jeg er fuldt ud tilfreds med deres håndtering af salg, rådgivning, åbne huse og fremvisninger. Jeg kan ikke give mindre end 5 stjerner for den oplevelse.

Mvh. Morten

ULDUMVEJ 36, 2770 KASTRUP

Fokusmæglerne viste fra start overblik over handlens forløb og stor sikkerhed i prisfastsættelsen og tidsrammen for salget. Vi følte os godt informeret og behandlet af engagerede og energiske mæglere. Absolut allerbedste anbefaling.

Mvh. Anne & Palle

BÜLOWSVEJ 28A, 1870 FREDERIKSBERG C

Cecilie og Katrine er helt igennem professionelle og samtidig fantastisk søde. Min lejlighed blev solgt på mindre end 14 dage og oven i købet over udbudsprisen. Jeg blev "holdt i hånden" gennem hele salget - den gamle kliche med "mægleren var ligeglad da der først var skrevet under" kan bestemt ikke bruges om Cecilie og Katrine. Fokusmæglerne får min varmeste anbefaling.

Mvh. Marlene Nyberg

ÅDALSVEJ 61, 3.TH., 2720 VANLØSE

Hurtig og effektiv salgsproces med et smil, hvad mere kan man ønske sig.

Mvh. Bjarke