Anbefalinger

Sælg_dit_hus

Engagement, tryghed og troværdighed

er nøgleordene i en god bolighandel og vi gør os virkelig umage. Vi brænder for det vi laver, vi er engagerede og vi er med hele vejen.


Målet er glade og tilfredse kunder, som kan føle vores store engagement og se det føre til en god handel, hvor alle ender mødes. 


Anbefalinger betyder ALT for os. Se hvad vores sælgere siger om deres oplevelse.

Det siger vores kunder om os

Strandlodsvej 25A

Strandlodsvej 25A

Vi har solgt vores byhus igennem Cecilie og Katrine fra Fokusmæglerne på Amager. Vi har først forsøgt gennem større mæglerfirma, som lovede at vi kunne sælge vores hus til en hel fantastisk pris. Det skete så desværre ikke. Vi blev derfor anbefalet af venner om at bruge Fokusmæglerne. De skulle være mere realistiske omkring prisen, mere personlige og ikke mindst ærlige. Det skulle dog vise sig at være meget mere end det. Vi har simpelthen haft den bedste oplevelse med at sælge vores hus. Vi har efterhånden solgt lejligheder/huse nogle gange, men det har aldrig været en hel igennem god oplevelse. Det var det denne gang. De forstod vores behov også selvom vores behov ændrede sig undervejs. Vi kan varmt anbefale Fokusmæglerne. Vi gør det faktisk til alle dem vi møder og flere af dem vi har anbefalet til, har også solgt igennem Cecilie og Katrine. Vi er ikke i tvivl om, hvem der skal sælge vores hus næste gang!

Strandlodsvej 25K, 2. th.

Strandlodsvej 25K, 2. th.

"Hvis du står og skal vælge ejendomsmægler, så kan jeg klart anbefale Fokusmæglerne. Katrine og Cecilie har netop stået for mit tredje ejendomssalg og de har leveret den bedste oplevelse jeg nogensinde har haft. De er dygtige, dedikerede og er hyggelige at omgås. Vigtigt for mig, men også godt at vide, når de skal mødes med potentielle købere af min lejlighed. De solgte til prisen på kort tid- og både sælger og køber er glade. Du behøver ikke at tænke mere - vælg de uafhængige ejendomsmæglere - du fortryder det ikke! :-)


Morten Kruse."


Tovværkgade 6, 4. tv., 2300 København S

Tovværkgade 6, 4. tv., 2300 København S

"Havde jeg kunne give en højere karakter end 10 havde jeg uden at tvivle et sekund givet det. Aldrig har jeg oplevet så professionelt og kompetent rådgivning og jeg vil til hver en tid anbefale Fokusmæglerne til andre. Ord der kommer til mig, når jeg tænker Fokusmæglerne er: Tillid, tryghed, engagement og meget meget høje kompetente færdigheder!


Louise, Tovværkgade 6, 4. tv."


Lyneborggade 8, 3.th., 2300 København S

Lyneborggade 8, 3.th., 2300 København S

"Kære Cecilie og Katrine!

Hermed en hilsen fra et par MEGET tilfredse kunder. Tusind tak for jeres professionelle og tillidsvækkende mæglervirksomhed - og særligt tak for at I, bedre end vi selv, kunne se potentialet i at prøve markedet af, og at I derfor havde mod til at overbevise os om at sige nej tak til den første fugl i hånden. I valgte ikke den nemme og hurtige løsning, men havde fokus på vores interesse. TAK!


Maria-Louise og Jakob Høeg."


Lyneborggade 2, 1.tv., 2300 København S

Lyneborggade 2, 1.tv., 2300 København S

"Solgt på 9 dage og over prisen mens jeg var på ferie! Alt blev klaret uden min indblanding og jeg havde fuld tiltro til deres rådgivning. Det er mit femte salg af bolig og jeg har aldrig oplevet mere kompetente og engagerede ejendomsmæglere. Det vil være utænkeligt at jeg nogensinde kommer til at bruge andre ejendomsmæglere.


Lars."


Tycho Brahes Allé 21, 3.th., 2300 Københavm S

Tycho Brahes Allé 21, 3.th., 2300 Københavm S

"Kære Cecilie og Katrine - tusind tak for jeres professionelle håndtering af mit boligsalg. Jeg er overbevist om at var jeres setup der gjorde det muligt at sælge lejligheden på under 24 timer!


Mvh. Rasmus"


Ved Amagerport 10, 3.tv., 2300 København S

Ved Amagerport 10, 3.tv., 2300 København S

"Vi havde besøg af 4 mæglere, da vi skulle sælge vores lejlighed. Fokusmæglerne var helt entydigt de mest engagerede, og det var tydeligt, at de ønskede at hjælpe os med at lave et godt salg. Deres engagement brændte igennem hele vejen igennem forløbet, og de sikrede os en salgspris markant over den udbudspris, som alle mæglerne foreslog. Vi kunne ikke have valgt en bedre mægler!


Sonja & Morten"


Slotsherrensvej 15, 1.th., 2720 Vanløse

Slotsherrensvej 15, 1.th., 2720 Vanløse

"Fokusmæglerne var meget professionelle, kompetente og yderst behagelige, og jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre.


Mvh. Thomas"


Edvard Thomsens Vej 91, 9. sal. 2300 København S

Edvard Thomsens Vej 91, 9. sal. 2300 København S

"Jeg vil give mine allerbedste og varmeste anbefalinger til Fokusmæglerne til alle som skal handle bolig i Hovedstadsområdet. Hvor man hos nogle andre større Ejendomsmæglerkæder kan føle sig som et "nummer", så føler man sig med det samme taget godt og personligt imod hos Fokusmæglerne, som gør at man føler sig godt tilpas. Cecilie formår med det samme at etablere en relation som er nærværende, imødekommende, venlig og yderst kompetent.

Lejligheden blev solgt til prisen og Cecilie købte bl.a. nogle dekorationsting og pyntede lejligheden med, da jeg bor i Oslo. Jeg kan give mange flere eksempler på, at hele forløbet har været outstanding. Hvis jeg igen skal handle bolig i København, så vil det til hver en tid blive med Fokusmæglerne som partner.


DBH Jens."


Halgreensgade 8, 2.tv., 2300 København S

Halgreensgade 8, 2.tv., 2300 København S

"Kære Katrine og Cecilie,

Tusind tak for jeres hjælp med at sælge vores lejlighed. Det har været guld værd at have jer, og vide at I har haft styr på alt omkring salg og fremvisninger, mens vi har været ved at flytte familien til udlandet. Det er dejligt at I har været så proaktive og gode til at kommunikerer (det er ikke en selvfølge, selv om det føles sådan når det fungerer). At I også har hjulpet os med rengøring og belysning af vores lejlighed efter vi var flyttet fra Danmark, viser bare, at I er klar til at gå det ekstra stykke for jeres kunder og for at få lejligheden solgt. Og det gør at vi kun kan give jer de varmeste anbefalinger og opfordrer alle der står og skal sælge en lejlighed til at tage fat i jer. 

Vi tager fat I jer igen om nogle år, når vi flytter hjem og hører om I har nogle spændende boliger til salg som vi kan købe. Hav en god sommer, Maja & Michael"


Tom Kristensens Vej 30, 4.tv., 2300 København S

Tom Kristensens Vej 30, 4.tv., 2300 København S

"Hej Katrine & Cecilie,

Mange tak for jeres hjælp med salget af Tom K-vej. Det betød meget for os at I fik solgt den så hurtigt i en situation hvor vi begge var ved at miste modet med salget.

Desuden en stor tak for at I hjalp med min søgen og køb af en ny lejlighed. Jeg har oplevet en del ejendomsmæglere de sidste par år og det er relativt få jeg har en god opfattelse af!

Eneste jeg tænker at I kan ændre er jeres pris - I kunne sagtens have taget 10.000 mere for salget - de andre var min. 20.000 dyrere.

Igen - TAK! Jeg er sikker på at jeres forretning bliver en succes!

Vh. Søren"


Tjørnerækken 5, 4.th., 2300 København S

Tjørnerækken 5, 4.th., 2300 København S

"Jeg er vild med Fokusmæglerne! Jeg har netop solgt min lejlighed gennem dem, og de er så super professionelle og ordentlige, samtidig med at de er virkelig søde, altid til at få fat i, og altid tager sig tid til at svare på spørgsmål. Det har været virkelig trygt at være kunde ved Fokusmæglerne.

De bedste hilsner Ria."


Tjørnerækken 7, 3.tv., 2300 København S

Tjørnerækken 7, 3.tv., 2300 København S

"De varmeste anbefalinger til Cecilie og Katrine.

Super godt og nemt forløb. - og så er de bare så søde i butikken :)

Johan,


Holmbladsgade 48, 3.th., 2300 København S

Holmbladsgade 48, 3.th., 2300 København S

"I er to seje, ambitiøse og handlekraftige kvinder! Vi har været glade for salg via jer :) Alt er forløbet nemt.

Kærlig hilsen Søren og Ann."


Bremensgade 41, 2. th., 2300 København S

Bremensgade 41, 2. th., 2300 København S

"Jeg solgte min ejerlejlighed gennem Fokusmæglerne i starten af 17'. Katrine og Cecilie har en forretning som bygger på gode værdier. Jeg har oplevet dem helt igennem professionelle, effektive og dygtige. Der er fokus på detaljen og man har virkelig følelsen af at de tager salget seriøst. De har taget sig af salgsprocessen fra A-Z. Her er et unikt match mellem pris og kvalitet. Jeg kan kun anbefale at bruge Fokusmæglerne.

Gustav."


Parmagade 44, 3. mf. 2300 København S

Parmagade 44, 3. mf. 2300 København S

"Hos Fokusmæglerne har jeg fået en service helt ud over det forventelige. Ikke alene blev min lejlighed solgt på 5 dage til en hel del over prisen, men de to piger har været med mig i hele processen. Cecilie var med mig da jeg købte ny lejlighed, og da jeg for nyligt overtog den, var hun med og sikrede sig at alt virkede. Jeg fik også en sød indflyttergave af hende.

Skal jeg sælge igen bliver det helt sikkert hos Fokusmæglerne. De må simpelthen være Danmarks bedste ejendomsmæglerne. Ingen grund til at søge andre steder, hvis du skal have din lejlighed solgt. 

Knud" 


Estlandsgade 20, 5., 1724 København V

Estlandsgade 20, 5., 1724 København V

"De bedste og mest kompetente ejendomsmæglere. Man føler sig i gode hænder hos dem. Jeg vil til enhver tid anbefale Cecilie Stonor og Fokusmæglerne til alle.

De bedste hilsner Alessandro."


Tyrolsgade 14, 4. th. 2300 København S

Tyrolsgade 14, 4. th. 2300 København S

"Cecilie og Katrine er super søde og professionelle. Jeg fik virkelig god rådgivning igennem hele forløbet, og min bolig blev solgt på 21 dage og til over den aftalte pris :) jeg havde Cecilie som primær mægler og hun fik mig til at føle mig tryg i hele processen. Hun var altid let at komme i kontakt med og smadder god til at forklare tingene. Både før, under og efter salget har jeg fået en super service og rådgivning, og jeg kan varmt anbefale Fokusmæglerne :)


Til Cecilie:

Jeg vil gerne lige sige tusind tak en ekstra gang for al din hjælp, vejledning og ikke mindst for, at have solgt min lejlighed til sådan en flot pris. Det har været en virkelig god oplevelse hele vejen igennem :)

Jill" 


Holmbladsgade 70a, st.mf., 2300 København S

Holmbladsgade 70a, st.mf., 2300 København S

"Vi har haft en fantastisk glæde af at sælge vores lejlighed med hjælp fra Fokusmæglerne. Det er både søde og fagligt kompetente mæglere, der altid er til at få fat på og som satte sig grundigt ind i alt omkring bygningen før de holdt fremvisninger. Det var virkelig en lettelse at komme af med lejligheden, og til en glimrende pris oven i købet. Katrine og Cecilie har været gode og vi har været meget tilfredse. 5 kæmpe stjerne fra os :)

Camilla & Jens."


Markskellet 7, 3.tv., 2720 Vanløse

Markskellet 7, 3.tv., 2720 Vanløse

"De er dygtige, ærlige og kompetente! Super oplevelse og rigtig godt forløb. De skal helt sikkert også sælge vores næste bolig.

Henrik"


Lyneborggade 1, st.th., 2300 Københavns S

Lyneborggade 1, st.th., 2300 Københavns S

"Vi har fået en yderst engageret og kompetent behandling hos Fokusmæglerne og anbefaler gerne firmaet til andre som skal have solgt hus eller lejlighed.

Birthe & Henning Hornbak"


Ungarnsgade 68, 3.th., 2300 København S

Ungarnsgade 68, 3.th., 2300 København S

"Bedste mægler! Super professionelle og mega engagerede! Ærlige og pålidelige, ligemeget om du er køber eller sælger. Solgte min lejlighed på 9 dage til prisen! Kunne aldrig drømme om at bruge andre mæglere end Fokusmæglerne!

Sanne."


Finsensvej 75, 4.th., 2000 Frederiksberg

Finsensvej 75, 4.th., 2000 Frederiksberg

"Fokusmæglerne har på kort tid vist sig at være en yderst stabil og dygtig mægler, som går ind i dit salg af bolig som var det deres egen. Jeg har kun roser tilovers for det arbejde der blev leveret. Service, info og viden var i top. Kan klart anbefales.

Mikkel."


Køberrådgivning - Bregnegangen 10, 2300 København S

Køberrådgivning - Bregnegangen 10, 2300 København S

"Kære Cecilie,

Tusind tak for al hjælp med købet af vores lille gule drømmehus på Bregnegangen. Dit kæmpe overblik og 110% engagement var uvurderligt for os! 5 ud af 5 stjerner! Kan ikke anbefales nok.

Mange hilsener Wiola & Christoffer"


Højdevej 7, st.tv., 2300 København S

Højdevej 7, st.tv., 2300 København S

"Professionel og engageret. En fornøjelse at samarbejde med Fokusmæglerne i forbindelse med salget af min lejlighed.

Jesper:"


Kirkegårdsvej 8, 2. lejl. 15, 2300 København S

Kirkegårdsvej 8, 2. lejl. 15, 2300 København S

"Fokusmæglerne - de mest professionelle og seriøse ejendomsmæglere vi har oplevet i de efterhånden mange bolighandler vi har været igennem.

Herudover er Katrine og Cecilie super søde og tillidsvækkende, og selvom vi indimellem kunne være ret utålmodige, var de søde, hjælpsomme og fornuftige. Og Nej - de er ikke familie :-)

De hjalp os igennem alle de praktiske ting og tænkte på alle de ting vi ikke lige gjorde. De fremviste lejligheden rigtig ofte og holdt åbent hus næsten en gang ugentligt.

Herudover solgte de lejligheden på ca. 40 dage og ikke bare til prisen, men lidt over.

Skal vi nogensinde sælge igen bliver det Fokusmæglerne - så de kan varmt anbefales. Det hjælper da også at de er en stor del billigere end de fleste af de kendte ejendomsmæglerfirmaer.

René og June"


Lyneborggade 8, 4.th., 2300 København S

Lyneborggade 8, 4.th., 2300 København S

"Fik meget professionel rådgivning af den søde Cecilie. Kan varmt anbefales.

David de Neergaard." 


Reberbanegade 53, 1.th., 2300 København S

Reberbanegade 53, 1.th., 2300 København S

"Hej Katrine,

Tusind tak for jeres hjælp med salget af lejligheden. Det er vi glade for. Vi har følt os trygge + det har været super dejligt at kunne ringe til dig anytime når jeg ikke selv kunne holde tankerne sammen. 

Kh. Martha" 


Hessensgade 41, st.tv., 2300 København S

Hessensgade 41, st.tv., 2300 København S

"Fokusmæglerne har ydet en ekstraordinær indsats ifbm. salget af min bolig og giver dem derfor mine varmeste anbefalinger.

Rasheed"


Rysensteensgade 16. 2 TH. 1564 København V

Rysensteensgade 16. 2 TH. 1564 København V

"Til Katrine

Jeg er meget tilfreds, du har løst små kurrer på tråden tilfredsstillende, er lyttende og empatisk.

Fine egenskaber nar man formidler de store økonomiske beslutninger som en handel med fast ejendom er.

Dejligt at handelen bliver fulgt til dørs. Også ros til din kollega. 

Professionelle mæglerne med menneskelig indsigt.

Venligst Irene"


Forhåbningsholms Allé 15, 1.th., 1904 Frederiksberg C

Forhåbningsholms Allé 15, 1.th., 1904 Frederiksberg C

"Hej Katrine,

Nu hvor handlen er ved at være slut, vil jeg godt benytte lejligheden til at takke dig for en yderst professionel indsats i forbindelse med salget af vores lejlighed på Frederiksberg.

Selve salget forløb perfekt, du har været rigtig god til at holde mig orienteret i hele processen, føler du prissatte lejligheden korrekt, hvilket den store interesse for lejligheden jo også viser (ca. 50 til åbent hus).

Jeg havde slet ikke forventet at lejligheden var solgt indenfor 10 dage efter den blev sat til salg. Endnu engang tusind tak for din store indsats og engagement.

Erik"


Tyrolsgade 21, 4.tv., 2300 København S

Tyrolsgade 21, 4.tv., 2300 København S

"To meget meget søde, hjælpsomme og super professionelle kvinder jeg til enhver tid kan anbefale til dig, der skal købe/sælge bolig. Eller blot have rådgivning herom. 

De har håndteret alt utrolig effektivt og fejlfrit. De har forklaret og forsimplet alt for mig, så jeg på intet tidspunkt var i tvivl om, hvad jeg havde at forholde mig til. Og det synes jeg personligt var en del! Jeg var virkelig begejstret for deres måde at varetage min interesse som sælger på. fordi jeg er overbevist om, at køber har haft en lige så behagelig oplevelse. Hvilket er meget vigtigt for mig...

Cecilie og Katrine driver forretning med høj moral og højt humør på et virkelig højt niveau.

Kærligst Kit."


Rodosvej 7E, 1.tv., 2300 København S

Rodosvej 7E, 1.tv., 2300 København S

"Tusind tak til Fokusmæglerne for at have ydet en særdeles god og professionel service.

Min lejlighed nåede kun at være til salg i 8 dage inden Katrine havde solgt den, hvilket var langt over min forventning.

Katrine er meget engageret i hendes arbejde, og jeg sætter virkelig stor pris på hendes indsats, samt at hun altid sørgede for at opdatere mig og sætte mig ind i hele forløbet.

Jeg vil til hver tid anbefale de søde og meget dygtige Fokusmæglere :)

Tenna"


Østerdalsgade 1b, st.th., 2300 Købehavn S

Østerdalsgade 1b, st.th., 2300 Købehavn S

"Det har været en fornøjelse at benytte Katrine og Fokusmæglerne til at sælge min lejlighed. Efter 6 måneder hos en anden mægler og ikke ret mange fremvisninger, så var jeg lidt skeptisk. Det var en dårlig oplevelse med den første mægler, men Katrine viste et fantastisk engagement, virkede troværdig og det endte da også med, at hun levede op til alt hun lovede mig ved vores 1. møde. Derudover så kom der fart over feltet fra start og efter 1,5 måned, så var lejligheden solgt. Katrine havde flere fremvisninger på 1,5 måned end der var i de 6 måneder lejligheden var til salg hos den anden mægler. Så jeg er mere end tilfreds med at jeg valgte at benytte Fokusmæglerne. mange tak for hjælpen med salget :)

Mvh. Mathias"


Ungarnsgade 70, st.th., 2300 København S

Ungarnsgade 70, st.th., 2300 København S

"Helt fra første møde med Katrine har jeg følt mig i trygge og meget kompetente hænder hos Fokusmæglerne. Tusind tak for at I gjorde det til en rigtig god oplevelse at sælge mit hjem igennem 18 år.

Britt Svendsen"


Weidekampsgade 61, st.th., 2300 København S

Weidekampsgade 61, st.th., 2300 København S

"Jeg valgte at bruge Fokusmæglerne efter en snak med Katrine omkring min lejlighed. Hun er fantastisk, en dygtig rådgiver og en dygtig sælger. Hun har arbejdet for at få den bedste pris for min lejlighed, hvilket er lykkes, samtidig med at hun også har været en god rådgiver for køber, hvilket jeg også ser som vigtigt.

Fokusmæglerne er dygtige og meget kompetente og man får slet ikke "ejendomsmægler"-indtrykket, når man snakker med dem. De er søde og behagelige at snakke med, ikke smarte i en fart.

Når salget endelig er i hus bærer de salget igennem hele processen, hvilket har været fantastisk for mit vedkommende, da jeg aldrig har solgt en bolig før. Det er småting jeg selv har skulle stå for. Mine varmeste anbefalinger går til Fokusmæglerne, jeg er fuldt ud tilfreds med deres håndtering af salg, rådgivning, åbne huse og fremvisninger. Jeg kan ikke give mindre end 5 stjerner for den oplevelse.

Morten"


Uldumvej 36, 2770 Kastrup

Uldumvej 36, 2770 Kastrup

"Fokusmæglerne viste fra start overblik over handlens forløb og stor sikkerhed i prisfastsættelsen og tidsrammen for salget. Vi følte os godt informeret og behandlet af engagerede og energiske mæglere. Absolut allerbedste anbefaling.

Anne & Palle"


Tovværkgade 6, st.th., 2300 København S

Tovværkgade 6, st.th., 2300 København S

"

Bülowsvej 28a

Bülowsvej 28a

"Cecilie og Katrine er helt igennem professionelle og samtidig fantastisk søde. Min lejlighed blev solgt på mindre end 14 dage og oven i købet over udbudsprisen. Jeg blev "holdt i hånden" gennem hele salget - den gamle kliche med "mægleren var ligeglad da der først var skrevet under" kan bestemt ikke bruges om Cecilie og Katrine. Fokusmæglerne får min varmeste anbefaling.

Marlene Nyberg."


Ådalsvej 61, 3.th., 2720 Vanløse

Ådalsvej 61, 3.th., 2720 Vanløse

"Hurtig og effektiv salgsproces med et smil, hvad mere kan man ønske sif.

Bjarke"